Verhalen van klanten

Mijn schoonmoeder werd 80 jaar. We hadden bedacht om een mooi levensboek voor haar te maken met alleen maar foto's. Het boek was prachtig geworden, maar we zochten nog iets moois voor de kaft. Ik ging zoeken op internet, want ik dacht iets te doen met een mozaïek. Zo kwam ik op de site van easymoza. Ik werd meteen enthousiast! Het was zo leuk, maar vooral zo makkelijk en zo klaar! En ook niet duur!!!! Haar hele levensverhaal in haar eigen foto, hoe mooi is dat!

Ze was diep onder de indruk, toen we de fotomozaiek gaven. Ze herkende van alles, zo geweldig om te zien

Het is inzettend leuk om cadeau te geven! Je hebt wel wat foto's nodig, maar het resultaat is verbluffend! Echt een aanrader!!!!

Christine V Doorn-vLeeuwen

facebook.com/christinesfotografie
christinesfotografie.nl

Afbeelding easymoza ervaring

Afbeelding easymoza ervaring
"Je trouwdag is vanzelfsprekend een bijzondere dag. Voor mijn kersverse vrouw was ik dan ook op zoek naar een bijzonder cadeau om deze onvergetelijke dag te vereeuwigen. Natuurlijk is een ingelijste foto van onze trouwdag een leuk cadeau, maar ik zocht eigenlijk iets anders.

Een collega adviseerde me EasyMoza. Ik had er nog nooit van gehoord dus ging op zoek. Een simpele zoekopdracht op internet bracht me naar de website van EasyMoza. Voor slechts een paar euro maak je je persoonlijke fotomozaïek. Ik voegde zo'n 500 tot 600 foto's van onze trouwdag en huwelijksreis toe en selecteerde één foto die als hoofdfoto diende. Nadat ik deze fotomozaïek had gedownload heb ik er een canvas van laten maken en als cadeau aan mijn vrouw gegeven. Ze vond het een fantastisch cadeau en was er dolblij mee.

De canvas hangt inmiddels al enkele jaren aan de muur en nog iedere avond kijken we er met z'n tweetjes naar. Daarna heb ik nog verschillende mensen verrast met een fotomozaïek van EasyMoza. Gegarandeerd succes!"

Met vriendelijke groet,

Anton Mous

Twitter: https://twitter.com/agmous
Website: http://www.antonmous.nl
Hallo,

Voor onze vriendin Irma die 50 jaar heb ik een easy moza gemaakt. Irma maakt altijd heel veel foto's waar ze het liefst zelf bij staat of zelfs alleen op staat. De easymoza was dan ook gemaakt van ong 300 foto's van haar zelf, waar ze uiteindelijk ook zelf opstond. Ze was blij verrast met het cadeau.

Gr Monique Broeren

afbeelding easymoza ervaringen reviews 1
Mijn zus haar kat 'Binky' overleed plotseling toen hij nog maar drie was. Ze was hier erg verdrietig over. Ik wilde een blijvend cadeau geven als aandenken. De grote foto van het fotomozaïek was dan ook van 'Binky'. Als kleine foto's had ik foto's van de twee baasjes (mijn zus en zwager) gebruikt, een andere kat 'Remy' die ze nog hadden en van de baby van een paar maanden oud.

Mijn zus moest huilen toen ze het cadeau ontving en inmiddels hangt de fotomozaïek al ruim een half jaar boven de krabpaal in de huiskamer. Daar komt hij echt tot zijn recht en zullen we 'Binky' nooit vergeten! Het was mijn eerste keer dat ik fotomozaïek heb laten maken, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn!

Ik vond EasyMoza zeer gemakkelijk in gebruik. Na het uitzoeken van de foto's was de fotomozaïek ook zo in elkaar. Tevens was de kwaliteit, service en het bezorgen super.

Met vriendelijke groet,

Larissa Pankow
Ik heb even geleden een fotomozaïek gemaakt via EasyMoza omdat ik op zoek was naar een leuk cadeau voor mijn vriend. 9 juni waren we 9 jaar samen dus ik wilde hem een leuk cadeau geven. Ik heb op internet gezocht waar ik een fotomozaïek kon maken, maar bijna alle bedrijven waar je dat kan maken moet je het laten afdrukken op bijvoorbeeld een canvas die ze dan naar je huisadres sturen. Dit was niet wat ik zocht, want wij wonen op Aruba dus ik zocht iets digitaals van goede kwaliteit. Dan kan ik het op een USB stick zetten en hier lokaal bij een fotobedrijf laten afdrukken. Ik ben met het bestand naar dat bedrijf gegaan en ze waren heel enthousiast want dit hadden ze hier op Aruba nog nooit gezien. De kwaliteit van het XXL bestand was prima en ik heb het op aluminium laten afdrukken (30x40cm), het resultaat is prachtig! We zijn er heel blij mee! Ik heb een foto ervan gemaakt en die stuur ik mee zodat jullie het ook kunnen zien. Heel erg bedankt voor de mooie mozaïek!!

Groetjes Nanda

Easymoza reactie
Eén van mijn vriendinnen had de pech, op 17 juli 2014, aan boord te zijn van de MH17, samen met haar nieuwe vriend op reis van Amsterdam via Kuala Lumpur naar een zonnige vakantie op Bali. Helaas hebben zij hun bestemming nooit gehaald. Ik had nog veel foto’s van en met haar waar ik iets mee wilde doen als bijdrage aan de herdenking, en al zoekend vond ik easymoza. Het resultaat was een prachtig mozaïek (eigenlijk twee) ter nagedachtenis.

Afbeelding easymoza ervaring

Dank voor de goede site en de geboden mogelijkheid.

Groet,

Hans Groener

https://www.facebook.com/hans.groener
Hoi,

Samen met een collega heb ik voor de zorgboerderij waar ik toen werkzaam was een fotomozaïek gemaakt via easymoza. We wilden iets waar zowel de zorgboerderij als alle dieren te zien waren. Dit was moeilijk op 1 foto te krijgen maar easymoza bracht de oplossing. Het eindresultaat was echt super mooi en de service was super goed. Mijn stagebegeleidster destijds was er super blij mee en hij hangt nu nog in de zorgboerderij. Ik heb er helaas geen foto meer van. Kortom een leuk eindresultaat met een originele uitwerking. De site is ook erg makkelijk in gebruik, dit kan iedereen gebruiken.

Groetjes Britt
Voor een herdenking van twee in de Tweede Wereld oorlog omgekomen Australische piloten, heb ik de schoolkinderen uit de bovenbouw gevraagd of ze hun gevoel hierover op een A4 wilden zetten. De reacties waren geweldig: er kwamen tekeningen, gedichten, brieven en allerlei andere knutselwerken binnen. Om ze te 'bundelen' heb ik EasyMoza gebruikt. De portretfoto's van de soldaten heb ik laten 'opbouwen' uit alle ingescande inzendingen. Het resultaat was geweldig!
De speciaal voor de herdenking overgekomen familie uit Australië is blij gemaakt met voor iedereen een persoonlijke afdruk. Super reacties op gekregen!

Mette van S.

Verstuurd vanaf mijn iPhone
Voor de bruiloft van mijn schoonzusje waren wij als ceremoniemeesters op zoek naar een origineel gastenboek. We hebben daarom alle gasten gevraagd om een foto te sturen van henzelf en/of een foto van hen met het bruidspaar. Van deze foto's hebben we bij eazymoza een mooie fotomozaïek gemaakt. De 'hoofdfoto' was de foto die het bruidspaar op de trouwkaart had gezet. Het resultaat was prachtig! We hebben op de feestavond in het bijzijn van alle gasten dit cadeau aangeboden en het bruidspaar was er enorm blij mee! En alle gasten waren enthousiast over dit unieke gastenboek!

Groetjes,

Marleen Schaddelee


Verzonden vanaf Samsung Mobile.
Hallo,

Binnen een jaar tijd werd mijn moeder 65 en mijn vader 70. Deze gelegenheden heb ik aangegrepen om eens werk te maken van het digitaliseren van de redelijk rijke fotoarchieven van onze familie.

Na het afstruinen van diverse zolders en kasten vond ik veel foto’s en negatieven van vroeger, zowel in zwart/wit, sepia als kleur. Na vele uren van scannen, bijwerken en catalogiseren had ik van beide ouders

genoeg foto’s uit diverse levensjaren om een soort van tijdslijn in foto’s te maken. In plaats daarvan besloot ik met behulp van easymoza een fotomozaiek te maken van zo’n 300 honderd foto’s per persoon.

Daar zat nog wel een beetje extra werk in, omdat ik van iedere foto eerst zelf digitaal het vierkantje heb uitgeknipt (gaat natuurlijk om het hoofd) dat ik als foto wilde gebruiken. Na het selecteren van een mooie, zeer recente basisfoto van mijn ouders kon ik met easymoza aan de slag. En dat is een fluitje van een cent. Eerst even twee vouchers kopen met paypal en per ouder een mozaiek maken. Dat gaat lekker snel: basisfoto kiezen, de deelfoto’s uploaden en dan kan het programma aan de slag. Na een minuut of twee alleen nog even met de voucher afrekenen. Het resultaat: twee schitterende, in hoge resolutie gemaakt, mozaieken die in een oogopslag een mooi overzicht geven van de vele gezichten die mijn ouders tijdens hun leven hebben en hadden. Na het laten afdrukken en inlijsten had ik twee schitterende en unieke cadeaus. Bij de overhandiging tijdens de twee verjaardagsfeesten was er veel waardering en belangstelling voor deze cadeaus: voor velen is een mozaiek bijna een magisch cadeau. Er waren dan ook wel een paar traantjes.

Iedereen die op zoek is naar een uniek geschenk zou ik altijd aanraden met easymoza een mooi mozaiek te maken: eenvoudig, betrouwbaar en van zeer hoge kwaliteit!

Wander Kesselaar
Hoi Bram,

Mijn ervaringen met EasyMoza zijn zeer positief.

Het is een gebruiksvriendelijk programma. Iedereen kan het. De kwaliteit van de mozaïek foto is prima! Heb je problemen, er wordt niet moeilijk gedaan, je wordt adequate geholpen.

Het verhaal achter het mozaïek, en derhalve de reactie van de ontvanger, is dat het een reis door de tijd is. De kunst is het om er foto’s in te verwerken die belangrijk zijn voor die persoon. Deze foto’s zie je niet in een oogopslag maar als de ontvanger zich de tijd neemt, ontdekken ze steeds weer nieuwe foto’s. Vaak wordt er een verhaal verteld, waar de foto betrekking op heeft. Ik merk ook dat de “gasten” de foto aandachtig bestuderen en zeg….oh kijk hier, en oh daar zie je er leuk uit…..
Ik hoor ook van ontvangers, dat ze er naar blijven kijken en bestuderen.

Het is in mijn ogen een heel origineel en zeker betaalbaar kado.

Een absolute aanrader.

Binnenkort weer een 50-jarige verjaardag van een vriendin. Dus ben al weer druk foto’s aan het verzamelen voor een mooie mozaïek foto!

Groetjes Karin

https://www.facebook.com/karin.vanveggel.90
Ik heb voor Moederdag gebruik gemaakt van easy moza om een foto van mijn jongens te maken voor hun moeder. Het is een prachtig resultaat geworden en moeder was er heel erg blij mee. De foto's waren al gemaakt en de software heeft gezorgd voor een schitterend resultaat.

Jorrit

Verstuurd vanaf mijn iPad
Het was even uitproberen maar het werkt echt super fijn! Ik had de eerste keer een foto van een foto gemaakt en deze ook nog vergroot. Toen was de print niet zo duidelijk. Daarna de foto gescand en opnieuw de mozaïek gemaakt met de XXL code en nu is het heel mooi geworden.
We hebben dit met onze vriendengroep gemaakt voor een stel dat 12,5 jaar getrouwd is.
Door een collega op het idee gebracht om een mozaïek te maken. En bij jullie uitgekomen omdat we dan zelf het bestandje kregen en we iemand kennen die het mooi kon printen zodat we niet meteen heel veel geld kwijt waren.

Super blij mee iig!

Groetjes
Ilse van Venrooy
De bloemenwinkel waar ik ga bloemschikken bestond 20 jaar. De verantwoordelijke van de zaak wou een origineel cadeau krijgen. Zo kreeg ik het idee om een foto te maken van haar uithangbord en deze met easymoza te maken met alle bloemstukken die we in die twintig jaar gemaakt hadden.

Ze was er heel heel blij mee en vond het echt heel heel mooi en origineel. De kwaliteit is super, het is heel gebruiksvriendelijk en heel praktisch dat je het na betaling onmiddellijk kan downloaden.

Vriendelijke groeten

Ellen Meersman
Mijn ervaring met EasyMoza:

Om mijn vrouw voor haar 50e verjaardag iets bijzonders als verrassing te geven had ik bedacht om alle foto’s die ik van haar kon vinden stiekem in te scannen en daarvan een mooi foto-mozaïek te laten maken. Omdat ik nog ongeveer 2 jaar de tijd had toen ik dat idee kreeg, had ik ruimschoots de gelegenheid om het vele voorwerk dat dit plan met zich meebracht in het geheim te kunnen uitvoeren, immers het moest een verrassing worden.

Het bij elkaar zoeken van alle foto’s van mijn vrouw (waaronder heel wat foto’s die we niet gewoon hier thuis voor het oprapen hadden liggen), het vervolgens allemaal inscannen en op een bepaalde manier opslaan op de computer) nam ontzettend veel tijd in beslag. Uiteindelijk had ik, met nog enkele maanden te gaan voor haar verjaardag, al zo’n 450 verschillende foto’s gescand.

En uiteindelijk moest er dus een foto mozaïek worden gemaakt. Na wat te hebben gegoogeld op het internet, kwam ik in eerste instantie uit bij de site van ******* (een ander bedrijf) die een mozaiëk zou maken, afgedrukt en wel. Echter wat me weerhield was de toch wel heel forse prijs daarvoor bij hen. Dus nog wat verder gezocht en vervolgens uitgekomen bij EasyMoza.

De prijs lag een heel stuk lager alleen moest ik dan nog wel zelf voor een afdruk zorgen nadat ik het mozaïek digitaal zou hebben ontvangen. Maar goed, als tip werd de Hema genoemd en dat leek me wel een goed adres. Na echter de eerste mozaïek te hebben betaald en ontvangen, vond ik het resultaat (op mijn computer althans) best tegenvallen. Ik heb daarover meteen een mailtje gestuurd naar EasyMoza op een vrijdagavond, laat.

Ik was in dat eerste resultaat van EasyMoza eigenlijk ook zo teleurgesteld dat ik direct dezelfde avond alsnog de duurdere versie heb besteld bij ******* (het andere bedrijf) (de tijd begon toch te dringen en ik had nog maar enkele dagen, na die 2 jaar van voorbereiding!)

Wat schetst mijn verbazing: al de volgende ochtend (op zaterdagochtend om 07.55 u.!) had ik een heel persoonlijk antwoord van EasyMoza: waarschijnlijk bekeek ik de door mij gedownloade mozaïek niet met het juiste programma. Prompt zaten er ook nieuwe XXL-codes bij om het opnieuw te proberen. Zoveel klantvriendelijkheid kon ik niet weerstaan en besloot EasyMoza meteen een herkansing te geven. Het resultaat wat ik toen op mijn computerscherm zag was zo fantastisch dat ik direct met dat bestand naar de Office Centre ben gereden en daar meteen een mooie poster heb laten afdrukken (was iets duurder dan de Hema maar ging een stuk sneller, want het was binnen 2 uur klaar, terwijl het bij de Hema nog eens enkele dagen zou hebben geduurd).

Toen ik een paar dagen later ook nog het exemplaar van ******* (het andere bedrijf) ontving, had ik dus een mooie gelegenheid om de beide producten eens kritisch te vergelijken.
En ik moet toegeven dat EasyMoza het op werkelijk alle punten glansrijk heeft gewonnen van haar concurrent: de gedetailleerdheid van alle deelfoto’s, de veel hogere resolutie van de totaalfoto, de mogelijkheden om alle instellingen, zoals kleurovergangen en lijnscherpte, naar eigen wens aan te passen, maar ook de klantvriendelijkheid, de prijs en de service. Als ik dat van te voren allemaal had geweten, zou het me toch wel heel veel geld hebben gescheeld als ik meteen naar EasyMoza was gegaan.

Bram Boerdijk
tangramklussenbedrijf.nl
De LVSL is een filmclub met bijna 150 leden in Leiden. Al jaren krijgen de leden met hun verjaardag een kaartje. Enkele jaren geleden kreeg ik de taak op mij om ze te versturen en om een nieuwe modernere kaart te ontwerpen. In deze periode kreeg ik het prachtige boek van WNF in mijn handen. Het was ‘De Levende Planeet’ Een fotoboek met adembenemende natuurbeelden van donateurs, medewerkers en bekende fotograven. Iedereen kon 3 foto's insturen. Je begrijpt vele mensen deden mee en er waren zeer veel foto's.

Deze inzet moest beloond worden en een speciale commissie was daarvoor aangesteld. Zij hebben het volgende bedacht. Op de laatste bladzijde staat het Pandabeertje en deze is samengesteld in een mozaïk met hun foto's. De gezamenlijke liefde voor de natuur en het fotograferen kwam hiermee echt tot uitdrukking.

Nu heb ik ook geprobeerd om alle enthousiaste film leden van de LVSL elkaar te laten feliciteren met een foto van een cameralens met alle portret foto's van de LVSL leden en met het logo van de LVSL via uw mozaïk.

Zodra men doorhad dat het allemaal portretfotootjes waren was men laaiend enthousiast.

Bedankt voor de vele goede supporting en ideeën en dit jaar zal er zeker een nieuwe kaart komen, waarin, hoop ik, de portretten beter te herkennen zullen zijn.

Met vriendelijke groet

Marion Smit

EasyMoza review
De gebruikerservaring is echt top. Kwaliteit is onwijs goed, ziet er mooi uit! Was helemaal blij toen ik het resultaat zag.

Er waren even geen woorden voor. Ze hadden het totaal niet verwacht en vinden het onwijs gaaf. Hij hangt prachtig in de woonkamer.

Het was een cadeau voor me ouders die waren 29 juni, 25 jaar getrouwd. En wat moet je je ouders nou geven die alles al hebben. Toen kwam ik op dit idee, heb bij Easymoza de mozaïek laten maken en daarna afgedrukt op canvas. Op de dag zelf waren we in Barcelona en via de kaart kwamen ze te weten dat er thuis een verrassing was. Eenmaal thuis waren ze onwijs verrast, wauw wat vinden ze het gaaf!

Onwijs bedankt,

Groetjes Melissa


Ik ben zeer tevreden over het gebruik van Easy Moza. Het is een heel makkelijk programma om te gebruiken.

Ik heb er een mooi schilderij van gemaakt voor de trouwdag van mijn zoon. Iedereen was enthousiast. Daarna heb ik nog drie collages gemaakt van de kleinzonen. Ook heel erg mooi geworden en ze hangen te pronken aan de wand in hun woonkamer.

Ik kan iedereen dit programma aanbevelen. Het is een fluitje van een cent. Je moet alleen leuke foto's verzamelen en 1 mooie foto voor het veld. De kleine foto's vormen dan een mooi mozaïek.

Ik ga er in de toekomst zeker nog wat maken.

Met vriendelijke groet,

Margo Franssen
Eerder dit jaar heb ik een grote mozaïek laten maken. Ik had nogal wat wensen en snelheid was geboden. Daarnaast wilde ik dingen die zo op het eerste gezicht niet leken te kunnen. Ik wilde namelijk tekst op de mozaïek hebben.

Aan elke wens is tegemoet gekomen en ondanks het feit dat ik erg laat was met versturen, was de mozaïek op tijd klaar om te worden gebruikt. Daarom ben ik echt erg tevreden en een volgende keer dat ik een mozaïek wil, is er geen ander bedrijf dat in mijn gedachten komt dan easymoza.

Hartelijke groet van Maaike
Het leukste cadeau om te geven!!!!!

Ik heb er de afgelopen week twee gemaakt. Een foto van mijn beiden ouders die resp. 80 en 85 jaar zijn geworden. Een prachtige foto van hen genomen met daar al onze mooie gezamenlijke herinneringen in verwerkt! Tijdens het feest heb ik het met een mooie speech overhandigd. Iedereen reageerde súper enthousiast en begrepen niet hoe je zo iets moois kon maken!

Voor de 18e jarige verjaardag van mijn zoon heb ik een waanzinnige mooie foto als hoofd foto genomen en daar zijn gehele 18 levens jaren in verwerkt! Vanaf de eerste geboorte foto tot aan de week ( slagen van zijn gymnasium) voor zijn verjaardag!

We hebben het prachtig laten uitprinten en ingelijst. Leuker dan een album waar je toch nooit in kijkt! Dit cadeau was een zeer groot succes!!! Een cadeau voor het leven!

Pascale Hemelrijk
Ik wilde voor de verjaardag van mijn vader een speciaal cadeau geven. Ik zat aan een foto te denken maar die heeft hij al zoveel. Toen dacht ik: ik kan van al die foto's één groot foto mozaïek maken.

Maar ik wist niet hoe dat moest dus ging ik het op internet opzoeken. Al vrij gauw kwam ik bij de site: easymoza uit. Ik volgde het makkelijke stappenplan uit en zo kwam ik bij mijn foto mozaïek. Ik downloaden het in XXL formaat en liet het uitprintte op plexiglas.

Mijn vader vond het een prachtig cadeau veel beter dan andere cadeaus zei hij. Hij hing het op in de woonkamer en elke keer als hij daar is kijkt hij er naar.

Lars Scholten
Het gebruik van EasyMoza voor het maken van een fotomozaiek is mij heel goed bevallen.
Zoals de naam al doet vermoeden is het inderdaad heel makkelijk in gebruik. Alle stappen zijn duidelijk aangegeven en het werkt heel snel. Bovendien zijn er ook een aantal instellingen die je als gebruiker zelf kunt wijzigen zodat je andere varianten kunt krijgen.

De ontvanger van het mozaiek was zeer enthousiast over het resultaat.

Kortom; een fantastische online dienst voor het maken van fotomozaïeken!

Ton Swart
Papendrecht

https://www.facebook.com/ton.swart.9
Mijn eerste EasyMoza maakte ik voor het huwelijk van een goede vriendin. Ik was haar ceremoniemeester en zocht een bijzonder cadeau. Iedereen vond het geweldig! Het bruidspaar ook want in hun nieuwe huis hangt hij midden in de woonkamer.

Bij mij hangt ondertussen een foto van mijn kind, gemaakt met alle foto's van zwangerschap tot ze twee werd. Zo bijzonder om iedere keer weer andere foto's terug te vinden in het grotere geheel!

Groetjes,

Barbara
Mijn moeder werd 75 en ter ere daarvan gingen we naar een foto- en maku-upstudio om ons te laten verkleden als heks, diva , show girl maar wel een ieder met een raar hoofd (nietjes erdoor of een grote neus met wrat, een half alien gezicht of zelfs een Tijger (de leeftijden? nou 75, 51, 49, 39 ,43 en twee kids 15 en 10) Iedereen vermaakte zich kostelijk en de mooiste fotoshoot met heel veel foto's kwam eruit.

Om een blijvende herinnering te houden die ook in de kamer kan hangen hebben wij Easy moza gebruikt. Als basis een nette foto, iedereen braaf lachend op het familieportret.

Easy moza was echt easy en het resultaat prachtig. De foto, op canvas, hangt in de huiskamer bij mn moeder en wij lachen elke keer als we de foto zien om de kleine gekke foto's waaruit hij is opgemaakt. Ons geheim, braaf verpakt, in de woonkamer van oma

Groetjes,

Linda van der Laan

https://www.facebook.com/lindavanderlaan
Wjj waren op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor de bruiloft van vrienden van ons. Ik had al een keer een fotomozaiek gezien en vond dit toen al bijzonder. We hebben alle gasten gevraagd om een foto van hun met het bruidspaar te sturen. Deze foto's hebben we gebruikt voor het mozaiek. De website werkt makkelijk, je zet de foto's klaar en met 1 druk op de knop komt er een mooi resultaat tevoorschijn.

Het bruidspaar vond het een super tof cadeau en het heeft ook bij de ontvangsttafel gestaan. Het hangt nu boven hun bed.

Met vriendelijke groet,

Sandra Caerteling
Een zeer gewaardeerde collega van ons ging vertrekken en er werd van alles georganiseerd om hem mee te geven. Onder andere een boekje met anekdotes en fotomateriaal. Dit was heel veel.

Voor het kaft heb ik dus gekozen voor een fotomozaïek, om al dit materiaal nogmaals te kunnen verwerken.

Binnen 5 minuten had ik een uniek en fantastisch kaft die ik ook nog eens als poster heb gebruikt ter begeleiding van de uitreiking.

De ontvanger heeft hier een enorme lijst voor gekocht, zodat hij ook de poster een ereplek kon geven. Een groot succes dus, en heb al diverse mensen de tip doorgegeven om gebruik te maken van easymoza.

Groet,
Karin
Het verhaal van onze easymoza is erg mooi uitgepakt. Vorig jaar hadden wij een hechte vriendengroep waarvan één iemand 4 maanden op stage naar Frankrijk ging. Deze persoon gaf hierom ook een afscheidsfeest, en als groep wilde wij hier iets voor geven. Vanwege de vele mooi foto's met bijbehorende herinneringen kwamen wij op het idee om een foto mozaïek uit te printen en te geven. Het resultaat was erg mooi, alleen de reactie nog mooier. De persoon die een afscheidsfeest gaf werd helemaal emotioneel van dit kado en is er tot op de dag van vandaag blij mee. Wanneer ik nog een keer zo'n soort symbolisch kado wil geven, is easymoza een goede optie.

Groeten,

Sven Thijsen
Ik wilde een origineel cadeau voor vrienden van ons. Zij werd 50 en dit jaar waren ze ook 12,5 jaar getrouwd. Toen kwam ik op het idee om een mozaïek foto van hun trouwfoto te maken. Na wat speurwerk op internet kwam ik er al snel achter dat er heel veel prijsverschil zit tussen verschillende bedrijven die dit soort foto’s voor je maken. Maar omdat je vast zit aan bedrijven die dit doen en ook meteen drukken ben je eigenlijk altijd duur uit, mits je zelf een mozaïek foto aanlevert bij een drukker naar keuze. Dit scheelt echt aanzienlijk in de kosten. Dus ik op zoek naar een bedrijf die dit doet zonder dat je de foto ook daar moet laten drukken. Zo ben ik bij easymoza terecht gekomen.

Het is een heel gebruiksvriendelijk systeem en had het binnen een half uurtje klaar. En had de download meteen binnen. Daar ik een probleem had om dit grote bestand naar de drukker te sturen heb ik een mail gestuurd naar easymoza en kreeg binnen een paar uur meteen antwoord met een oplossing om dit toch te kunnen versturen plus het bestand nog een keer maar dan iets kleiner, voor het geval dat de oplossing die mij werd aangereikt niet zou lukken. Ik kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben over de hulp en snelheid die dit bedrijf mij geboden heeft.

Zeker een aanrader

Francis Pront
Ik heb een mozaik gemaakt omdat mijn dochter op zichzelf is gaan wonen. Aangezien zij mij iedere dag wel een selfie stuurt had ik er al heel wat verzameld. Deleten vind ik eigenlijk zonde dus vandaar alle selfies in een mooi posterformaat voor haar gemaakt. Zij is er enorm blij mee met al die gekke bekken van haarzelf. De foto deel ik niet met de wereld want zij is stewardess. Het is een makkelijk programma en leuk om te maken. Reacties van anderen waren ook heel positief.

Hartelijke groet,
Silvia Jacobs
Ik heb een fotomozaïek gemaakt voor mijn zus haar 30e verjaardag en heb 200 verschillende foto's gebruikt vanaf haar geboorte tot haar 30e verjaardag. Als hoofdfoto heb ik haar favoriete foto met haar man samen gebruikt (in 120x80 op canvas laten afdrukken).

Ze was enorm blij en ontroerd toen ze de canvas had gekregen, dit was echt het perfecte kado vond ze.

Binnenkort zal ik voor mezelf ook een fotomozaiek laten maken, afgelopen 5 juni ben ik getrouwd en als ik alle bruidsfoto's heb ontvangen, zal ik deze gaan gebruiken. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk.

Groetjes,
Bianca
Wil jij ook jouw EasyMoza ervaring (of verhaal) hier delen?

Stuur je verhaal via de contactpagina.